UTberg krat -12 fles Special Pale Ale


Het unieke kratje UTBERG Special Pale Ale is populair geworden. Elk kratje is enig in zijn soort en bevat 12 longnecks UTBERG Special Pale Ale à 33 cl - 6%. Op de zijkanten prijkt het stoere Vikinghelm logo. Een prachtig en handig cadeau, een sieraad voor elke bierkelder of huiskamer en multifunctioneel in verder gebruik.

De vele reacties van bierkenners op ons arctisch brouwsel zijn lovend. De smaak is raak! Deze review willen we je niet onthouden:
 
“Utberg Special Pale Ale: Citrus hoptonen, fruittonen, wat kruidig, licht bloemig, droge bittere afdronk. Zit mooi tussen een IPA en een ESB/bitter in. Past uitstekend in mijn kelder. Cijfer dikke 8. Hele goede keus!”

Wickie de Viking (pseudoniem!)


Prijs: 1 uniek Utberg krat met 12 longnecks à 33 cl.- €29,95 (geen statiegeld)

UTberg doos -24 fles Special Pale Ale


Voor iedere liefhebber die de Utberg smaak te pakken heeft is een doos met 24 flessen natuurlijk de uitkomst. Je krijgt er dan niet ons prachtige kratje bij maar hebt wel meer speciaalbier voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Zo lang de voorraad strekt !Prijs: 1 karton doos Utberg met 24 longnecks à 33 cl- €35,00
 

Package deal:


Prijs: 1 krat met 12 longnecks, 1 T-shirt en 2 glazen - €49,95

UTberg Pils


Kraakhelder bruisend Utberg Pils is vooralsnog alleen verkrijgbaar op fusten van 20 of 50 liter. Kwaliteitspils met een verrassende smaak dat volgens onze eerste klanten het predicaat 'uitstekend' heeft verdiend. Maak kennis met Utberg Pils! Onze salesman informeert u ook graag over bijbehorende originele Utberg glazen, tapschilden en T-shirts.

Prijzen op aanvraag.

UTberg origineel glas


Fraai vormgegeven en kristalhelder 25 cl glas om optimaal te genieten van The Arctic Brew! Proef meer van ons pils of Special Pale Ale met dit originele Utberg glas. Stevig op de voet, lekker in de hand en voorzien van het stoere helmlogo in matzwarte bedrukking.

Skål !


Prijs: doos met 6 stuks glazen - €15,-

UTberg T-shirts


Hierin wil je gezien worden! Prachtig kwaliteitsshirt van 100% katoen, met V-hals en uitstekende pasvorm. Verkrijgbaar in de maten L – XL – XXL. Kleur zwart met wit- geelgouden logo opdruk. Dit fraaie en stijlvolle shirt is een eerste klas blikvanger en zeker geen alledaags merchandise floddershirt. Wees er op tijd bij, de oplage is beperkt. Een must voor elke UTBERGER!

Prijs: 1 stuks T-shirt - €19,95

UTberg fietskrat


Prijs: 1 stuks fietskrat incl. montagemateriaal - €27,50
©2021 UTberg Beer - Webdesign i-3 reclamebureau